Samenwerken maakt je sterker! Nieuwe weg ingeslagen

Sinds de zomer van 2018 is de overname van FB Adviespartner rond. De samenwerking met Fred en Bianca Blummel kwam tot stand in een periode waarin beide partijen nadachten over de toekomstbestendigheid van het bedrijf.

Vanuit het hart

FB Adviespartner, ontstond in 1995 vanuit een droom: een eigen financieel adviesbureau waarin ‘werken vanuit het hart’ centraal stond. Gedurende 23 jaar stonden Fred en Bianca zeven dagen in de week klaar voor hun relaties en deelden zij met hen persoonlijke momenten. Buiten het regelen van de verzekeringsaspecten, lieten Fred en Bianca in het persoonlijk contact zien wat je voor iemand kunt betekenen. Toen ze besloten een stapje terug te doen, gingen ze op zoek naar voortzetting van hun bedrijf op een manier die zou passen bij hoe ze zelf altijd werkten: vanuit het hart.

Perfecte match met Peter Geurds Assurantiën

Het werken vanuit vertrouwen, huiselijkheid en persoonlijke aandacht, duurzame relatievorming en korte communicatielijnen staat bij familiebedrijf Peter Geurds Assurantiën centraal. FB Adviespartner blijft bestaan en zal groter worden. Er zullen nieuwe mensen bij komen. Maar voor de relaties verandert er vrijwel niets. De telefoon wordt ook in de toekomst gewoon opgenomen met: 

“Goedemiddag, FB Adviespartner, waarmee kan ik je van dienst zijn?”

Wat onze klanten zeggen

Schadeafhandeling
10.0
"Ik zou iedereen Geurds Assurantiƫn aanbevelen; ze hebben mij al een aantal keren op verschillende vlakken bijgestaan, van schades met mijn auto tot zakelijke verzekeringen en een hypotheek. Super fijn om mee te communiceren, nooit lang wachten en altijd erg vriendelijk."
Dhr. Clijsen
Afsluiten nieuwe verzekering
9.5
"Ben al jaren klant bij Peter Geurds en zal dat in de toekomst ook blijven. Een zeer goede en vriendelijke benadering naar de klant toe."
Dhr. Hendriks
Afsluiten nieuwe verzekering
8.4
"goed bereikbaar en fijn alles op 1 adres"
Dhr. Van Loon
Afsluiten nieuwe verzekering
6.9
"eerst een contract bij Fred Blummel. Dit is nu overgenomen. De snelheid van reageren is erg afgenomen. Ruim een week wachten op een offerte voor een verzekering zijn wij niet gewend. Wellicht een aandachtspunt voor verbetering."
Anoniem
Afsluiten nieuwe verzekering
9.4
"Als alles goed geregeld is slaapt het gewoon lekkerder."
Anoniem
Schadeafhandeling
9.2
"Zeer tevreden over medewerker Adviespartners"
Mevr. Smets
Afsluiten nieuwe verzekering
10.0
"Zeer tevreden"
Dhr. Halin
Afsluiten nieuwe verzekering
10.0
"Gewoon zeer tevreden over hun"
Mevr. Pols-haagsma
Hoe kunnen wij jou helpen? Neem contact op