Samenwerken maakt je sterker! Nieuwe weg ingeslagen

Sinds de zomer van 2018 is de overname van FB Adviespartner rond. De samenwerking met Fred en Bianca Blummel kwam tot stand in een periode waarin beide partijen nadachten over de toekomstbestendigheid van het bedrijf.

Vanuit het hart

FB Adviespartner, ontstond in 1995 vanuit een droom: een eigen financieel adviesbureau waarin ‘werken vanuit het hart’ centraal stond. Gedurende 23 jaar stonden Fred en Bianca zeven dagen in de week klaar voor hun relaties en deelden zij met hen persoonlijke momenten. Buiten het regelen van de verzekeringsaspecten, lieten Fred en Bianca in het persoonlijk contact zien wat je voor iemand kunt betekenen. Toen ze besloten een stapje terug te doen, gingen ze op zoek naar voortzetting van hun bedrijf op een manier die zou passen bij hoe ze zelf altijd werkten: vanuit het hart.

Perfecte match met Peter Geurds Assurantiën

Het werken vanuit vertrouwen, huiselijkheid en persoonlijke aandacht, duurzame relatievorming en korte communicatielijnen staat bij familiebedrijf Peter Geurds Assurantiën centraal. FB Adviespartner blijft bestaan en zal groter worden. Er zullen nieuwe mensen bij komen. Maar voor de relaties verandert er vrijwel niets. De telefoon wordt ook in de toekomst gewoon opgenomen met: 

“Goedemiddag, FB Adviespartner, waarmee kan ik je van dienst zijn?”

Wat onze klanten zeggen

Afsluiten nieuwe verzekering
9.5
"Claudia"
Mevr. Vissers
Afsluiten nieuwe verzekering
10.0
"Al jaren een betrouwbare en fijne adviseur"
Dhr. Peters
Afsluiten nieuwe verzekering
10.0
"Alles was tot in de puntjes geregeld."
Dhr. Henselmans
Schadeafhandeling
9.6
"Vanaf melding tot aan afhandeling en informatie over wat gedaan moest worden verliep vlekkeloos. Ik ben erg vriendelijk maar professioneel geholpen. Uiteindelijk werd de stress van het regelen ons ontnomen en dat is goud waard. Bedankt!"
Dhr. Siau
Schadeafhandeling
10.0
"Super geholpen, snel en daadkrachtig."
Anoniem
Schadeafhandeling
9.0
"Behulpzaam en vriendelijk."
Anoniem
Schadeafhandeling
10.0
"Ik werk al jaren samen met Peter Geurds, altijd een juiste en correcte uitleg en behandeling gehad. Zou Peter Geurds zeker aanbevelen aan anderen."
Anoniem
Afsluiten nieuwe verzekering
8.6
"Hoe inlevingsvermogen, meelevend, warm en komt afspraken na."
Dhr. De Boer
Schadeafhandeling
9.8
"Altijd vriendelijk en snel geholpen."
Anoniem
Schadeafhandeling
10.0
"prima dienstverlening"
Anoniem
Hoe kunnen wij jou helpen? Neem contact op