Samenwerken maakt je sterker! Nieuwe weg ingeslagen

Sinds de zomer van 2018 is de overname van FB Adviespartner rond. De samenwerking met Fred en Bianca Blummel kwam tot stand in een periode waarin beide partijen nadachten over de toekomstbestendigheid van het bedrijf.

Vanuit het hart

FB Adviespartner, ontstond in 1995 vanuit een droom: een eigen financieel adviesbureau waarin ‘werken vanuit het hart’ centraal stond. Gedurende 23 jaar stonden Fred en Bianca zeven dagen in de week klaar voor hun relaties en deelden zij met hen persoonlijke momenten. Buiten het regelen van de verzekeringsaspecten, lieten Fred en Bianca in het persoonlijk contact zien wat je voor iemand kunt betekenen. Toen ze besloten een stapje terug te doen, gingen ze op zoek naar voortzetting van hun bedrijf op een manier die zou passen bij hoe ze zelf altijd werkten: vanuit het hart.

Perfecte match met Peter Geurds Assurantiën

Het werken vanuit vertrouwen, huiselijkheid en persoonlijke aandacht, duurzame relatievorming en korte communicatielijnen staat bij familiebedrijf Peter Geurds Assurantiën centraal. FB Adviespartner blijft bestaan en zal groter worden. Er zullen nieuwe mensen bij komen. Maar voor de relaties verandert er vrijwel niets. De telefoon wordt ook in de toekomst gewoon opgenomen met: 

“Goedemiddag, FB Adviespartner, waarmee kan ik je van dienst zijn?”

Wat onze klanten zeggen

Afsluiten nieuwe verzekering
8.8
"Heel duidelijk en alles goed uitleggen."
Anoniem
Afsluiten nieuwe verzekering
9.1
"Legt makkelijk uit dat je het ook snapt waar het over gaat en weet je het niet of snapt het niet helemaal legt hij het nog een keer uit. Hij is duidelijk in de uitleg."
Mevr. Harks
Schadeafhandeling
10.0
"we zijn zeer tevreden over alles"
Dhr. Van Beek
Schadeafhandeling
10.0
"Persoonlijk ,vriendelijk en snel geholpen"
Mevr. Vissers
Schadeafhandeling
10.0
"Uitstekend geholpen en goede service."
Anoniem
Hoe kunnen wij jou helpen? Neem contact op