Team FB Adviespartner

Kundige professionals die je kennen

Maak kennis met de medewerkers van Team FB Adviespartner! Allemaal staan we krachtig en met plezier in het leven, zowel zakelijk als privé. Het liefst maken we persoonlijk kennis met je en we geven je via deze pagina alvast wat informatie over wie we zijn, wat we doen, en wat ons bezighoudt!

Fred

Als algemeen directeur ben ik verantwoordelijk voor het beleid van FB Adviespartner. Ik heb een heleboel ervaring opgedaan in de 21 jaren dat ik leiding geef aan FB Adviespartner, maar elke dag blijf ik op de hoogte van alle recente ontwikkelingen! Ik ben goed in het maken van weloverwogen keuzes, ook voor onze relaties. Uitgangspunt is dat het goed moet voelen.

Ook mijn visie op het leven is “geniet en pluk de dag”. Ik heb een hele goede en persoonlijke band opgebouwd met onze relaties. Geboortes, een huwelijk, de aankoop van een huis, een echtscheiding, de start van een nieuw bedrijf of met pensioen gaan…. Er zijn zoveel zaken waarin ik graag wil adviseren en dat doe ik vanuit mijn hart!

Ik hou van ontspanning: lekker wat sporten en natuurlijk als echte Brabander genieten van een lekker koud pilsje. Ik geniet enorm van gezelligheid, samen met vrienden een hapje eten of thuis genieten van de kookkunst van “ons Bianc”. Ook reizen maakt me gelukkig! Ik ben een voetballiefhebber en ga graag naar wedstrijden kijken.

fred2

Bianca

Als commercieel directeur ben ik mede-verantwoordelijk voor het beleid van FB Adviespartner. Daarnaast ben ik ook actief als relatiebeheerder voor onze relaties. Ik blijf streven naar vernieuwing en verbetering. Als echte Brabantse spreek ik de taal van onze relaties: inleven, invoelen, meedenken.
En dat doe ik alweer 22 jaar samen met “ons Fred”, mijn grote liefde! We voelen elkaar aan en versterken elkaar met onze kwaliteiten.

Ik ben naast mijn werk ook sportief aangelegd; sporten maakt mijn hoofd leeg. Reizen doen Fred en ik graag samen, er valt nog zoveel te zien en te beleven! Met fotografie leg ik graag mooie momenten vast. Mijn grote passie is koken, dat maakt me blij! Wonen, styling en interieur: het past bij mij! Pluk de dag!

bianca2