Samenwerken maakt je sterker!

Nieuwe weg in sinds 1 mei

Na 22 jaar gewerkt te hebben aan het verwezenlijken van een droom, zijn we met FB Adviespartner per 1 mei een nieuwe weg ingeslagen. We zijn een samenwerking aangegaan met het familiebedrijf van Peter Geurds en zijn zoon Piet. Samen weten we meer, bieden we meer en kunnen we nog sneller inspelen op veranderende behoeften. Dit alles natuurlijk met de vertrouwde professionaliteit en vanuit een persoonlijke benadering.

Wat verandert er?

Omdat Fred & Bianca de eerste voorzichtige stappen willen zetten naar het verwezenlijken van andere dromen, gaan de lopende contracten over naar Peter Geurds Assurantiƫn. Hierdoor blijft wat FB Adviespartner zo zorgvuldig heeft opgebouwd, ook in de toekomst voortbestaan. Maar er verandert vrijwel niets! We blijven je vaste aanspreekpunt en nemen de telefoon nog steeds op met dezelfde bedrijfsnaam. Je zaken worden geregeld zoals voorheen.

CC140227_DaisEnLon-PeterGeurdsAssurantien-0090

Een nieuw adres

Wat wel verandert is dat er per 1 juni een nieuw adres op de visitekaartjes en de website staat. Wij zullen vanaf dan te vinden zijn op de Hondsruglaan 83 A in Eindhoven. Je bent van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen en natuurlijk ook voor een kop koffie, thee of een goed gesprek!

Heb je nog vragen hierover? Bel of mail gerust en wij helpen je graag!

Bianca, Fred, Peter en Piet

Fred & Bianca Website