Over ons

Passie en gedrevenheid

Sinds 1995 runnen wij, Fred en Bianca Blummel, ons bedrijf FB Adviespartner. Dit doen wij met veel passie en gedrevenheid. Persoonlijkheid is onze kracht. Professionaliteit en kwaliteit zijn kenmerken voor ons kantoor. Maar ook het verstrekken van een goed en eerlijk advies is ons uitgangspunt.

Adviseren

Wij adviseren in hypotheken, pensioenen, particuliere en zakelijke verzekeringen en we geven spaaradviezen. Samen zoeken wij naar de beste oplossing. Afgestemd op ieders persoonlijke situatie.

Daarnaast blijven wij altijd in beweging. Dus ook achter de schermen zijn wij alert en actief.

Vanuit ons hart!

Schade

Ook met schade leer je onze passie en gedrevenheid kennen. Wij streven ernaar je te voorzien van een professioneel en deskundig advies, wat zeker met snelheid gepaard gaat.

Ben je tevreden over de schadeafhandeling? Pas dan zijn wij dat ook.

We zijn er voor je!

Onze mensen op kantoor

Met de ervaren krachten op ons kantoor streven wij ernaar om onze passie en gedrevenheid op hoog peil te houden. Je bent voor ons erg belangrijk en we staan voor je klaar! Je kiest voor veiligheid en zekerheid? Daar gaan wij ook voor.

Op ons kantoor zit dagelijks een professioneel team klaar om je direct te helpen bij tal van zaken. Snelheid en perfectie staan hierbij centraal.

Daarnaast blijven we ook in beweging met de vereiste opleidingen om je altijd van advies op het hoogste niveau te kunnen blijven dienen. Kennis is macht.

Met oprechte belangstelling!

Nieuwe relaties

Nieuwe relaties zijn van harte welkom. Via mond-tot-mond-reclame hebben wij al vele nieuwe relaties mogen adviseren. Daar zijn we erg blij mee en trots op!

Via het internet weet men ons ook steeds vaker te vinden. Maar onze persoonlijke aanpak blijft. Alles blijft continu in ontwikkeling.

Wij staan niet stil omdat veranderingen in de verzekeringsbranche, vanuit de overheid c.q. wetgeving van belang zijn voor wijzigingen binnen jouw verzekeringen. Daar spelen we dan meteen op in.

Je bent welkom!