Onze particuliere en zakelijke financiële diensten

Persoonlijkheid is onze kracht

Wij denken graag met je mee om je financiële zaken zo optimaal mogelijk te regelen. Wij helpen je vakkundig en snel. Of je nou op zoek bent naar particulier advies of zakelijk advies, bij ons ben je aan het juiste adres. Wij adviseren in hypotheken, pensioenen, particuliere en zakelijke verzekeringen en geven spaaradviezen. Professionaliteit en kwaliteit zijn kenmerkend voor ons kantoor. Maar ook het verstrekken van een goed en eerlijk advies is ons uitgangspunt! Samen zoeken wij naar de beste oplossing. Afgestemd op ieders persoonlijke en/of zakelijke situatie.

Particulier

Verzekeringen

Ben ik wel goed verzekerd?

Een ongeluk zit in een klein hoekje, dat weet iedereen. Toch denken veel mensen: “mij overkomt dat niet”, maar hoe vaak hoort u niet dat het wel gebeurt? Daarom is het verstandig om al uw bezittingen goed te verzekeren.

Welke risico’s loop je eigenlijk?

Wat nou als er brand uit breekt? Of als je partner plotseling komt te overlijden? Dat zijn situaties waar je liever niet aan denkt. Maar hoe ziet jouw financiële situatie eruit als er wel wat mis gaat? Om problemen te voorkomen is het heel belangrijk om de risico’s zo goed mogelijk in te schatten en samen te bekijken welke verzekeringen het beste bij jouw situatie passen.
Er bestaan veel verschillende soorten verzekeringen. Denk bijvoorbeeld aan: een inboedelverzekering, een aansprakelijkheidsverzekering, een kostbaarhedenverzekering, een oldtimerverzekering, een pleziervaartuigenverzekering, een doorlopende reisverzekering, een levensverzekering, een rechtsbijstandverzekering, een uitvaartverzekering of een woonlastenverzekering

Er bestaan nog veel meer verschillende soorten verzekeringen, teveel om op te noemen. Het vinden van de juiste verzekeringen is vaak een hele klus. FB Adviespartner geeft onafhankelijk advies, waardoor we altijd de beste oplossing kunnen vinden die bij jouw persoonlijke situatie past. Vaak levert dit een flinke kostenbesparing op!

 

Welke verzekeringen heb je eigenlijk nodig?

Niemand wil teveel betalen voor verzekeringen. Dat is per persoon verschillend. FB adviespartner gaat graag met jou in gesprek om samen te zoeken naar de beste oplossing die bij jouw situatie past.
Persoonlijk en veilig, dat is waar FB Adviespartner voor staat.

Downloads

Sparen

Hoe is het met jouw oudedagsvoorziening gesteld?

Wil je eerder stoppen met werken? Wil je sparen voor de studie van de kinderen? Heb je de droom om ooit nog die wereldreis te maken of die mooie oldtimer te kopen?

Vraag jij je wel eens af hoe snel jij jouw wensen kunt vervullen?

Of welk spaarbedrag kan ik per maand maximaal missen? Sparen doet iedereen weer om een andere reden. Daarom zijn er verschillende soorten spaarrekeningen, die allemaal andere voor- en nadelen hebben. Misschien is de bancaire lijfrenteverzekering wel een spaarvorm die bij jouw situatie past! Al veel relaties maken hier al gebruik van!
FB Adviespartner heeft de kennis en kunde in huis om samen met jou te zoeken naar de beste mogelijkheden om te sparen.

Een goed spaarplan is dus afgestemd op je persoonlijke situatie en wensen. Ben je benieuwd hoe jij jouw wensen kunt realiseren of hoe jij je droom uit kunt laten komen? Neem contact met ons op en maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek. Wij kunnen jou helpen met het opzetten van een goed spaarplan en misschien wel met het realiseren van jouw droom!

Downloads

Wil je meer lezen?

Hypotheken

Welke hypotheekvorm past bij mij?

Een hypotheek zit vaak moeilijk in elkaar. Toch wil je geen financiële problemen ten gevolge van je hypotheek. Daarom moet je hypotheek goed geregeld zijn. FB Adviespartner is een onafhankelijke en erkend hypotheekadviseur waardoor we altijd op zoek kunnen gaan naar de geldverstrekker met de scherpste rente en de beste voorwaarden die bij jouw situatie passen. Een goed en persoonlijk advies is bij ons altijd gebaseerd op een intensief en uitvoerig contact met jou. Wij nemen de tijd voor jou om je bij te staan tijdens het totale traject van het aanschaffen van een huis. Wij zijn zelfs bereid om samen met jou het toekomstige nieuwe huis te gaan bekijken. De persoonlijke manier van adviseren vraagt om tijd en aandacht van ons, maar ook van jou! Wij staan voor eerlijkheid en openheid, ook als jouw wensen en doelen niet haalbaar zijn zullen we dit eerlijk aangeven. Het is ons doel om voor jou een gezonde financiële situatie te creëren. Pas dan hebben wij er zelf ook een goed gevoel bij! Alleen zo krijg je een advies, waar je op kunt bouwen.

Ik ga mijn eerste huis kopen, wat nu?

Spannend, het kopen van je eerste huis! Het leukste deel is het zoeken naar je droomhuis, maar wat komt er allemaal kijken bij het kopen van een huis? Je stelt jezelf vele vragen als: Kan ik dit huis wel betalen? Wat is mijn maximale hypotheek? Welke hypotheekvorm past het beste bij mij, een annuïteiten of een lineaire hypotheek? Zijn er naast de koopsom van het huis nog andere kosten waar ik rekening mee moet houden? Voor het beantwoorden van deze en andere vragen staan wij voor je klaar!

Ik ga een andere woning kopen.

Als je leven verandert, veranderen ook je woonwensen. Misschien wil je groter gaan wonen, of juist kleiner. In beide gevallen heb je al een hypotheek en ben je op zoek naar je volgende huis. Ook in deze situatie zul je jezelf vele vragen stellen als:
Heb ik overwaarde of restschuld op mijn huidige woning? Wat gebeurt er met mijn huidige hypotheek? Kan en wil ik die meenemen? Ook in deze situatie kunnen wij met je meedenken en je van onafhankelijk advies voorzien!

Is het voordelig om mijn hypotheek nu over te sluiten?

Je woont al jaren met plezier in je koophuis en je wilt daar niet weg. Toch kan het in je voordeel zijn om nog eens goed naar je hypotheek te kijken. Want net als je huis, heeft ook je hypotheek onderhoud nodig zodat deze bij jouw situatie blijft passen. Er zullen vragen in je op komen als: Wat zijn de gevolgen voor mijn hypotheek als ik extra wil aflossen? Kan ik mijn maandlasten verlagen door mijn hypotheek over te sluiten? Kan ik ook voordeel hebben van de huidige lage rentestand? Ik wil mijn huidige woning verbeteren of verbouwen. Hoe kan ik dit financieren? Waar moet ik aan denken als mijn rentevaste periode afloopt? FB Adviespartner gaat graag samen met jou op zoek naar de beste oplossing!

Let op!

Tot 31 december 2012 was het mogelijk andere hypotheekvormen af te sluiten dan een annuïteiten of een lineaire hypotheek waarbij renteaftrek mogelijk was. Alleen als je onder het overgangsrecht valt, kan je de hypotheek nog fiscaal voortzetten.

Downloads

Snelle links

Zakelijk:

Is mijn bedrijf goed verzekerd?

Waar moet ik als ondernemer op letten?

Ondernemen brengt altijd risico’s met zich mee. Een brand, inbraak of schade aan je bedrijfsvoertuigen? Deze omstandigheden kunnen jouw bedrijfsactiviteiten flink in de war sturen. Terwijl jij als ondernemer wilt dat jouw bedrijf altijd gewoon door kan gaan.
Welke verzekering past bij jouw bedrijf? Het kan lastig zijn om te bepalen welke verzekeringen het meest geschikt zijn voor jouw bedrijf. Wij adviseren in bedrijfsverzekeringen die optimaal zijn afgestemd op jouw situatie.
Denk bijvoorbeeld aan: een gebouwenverzekering, een inventaris- en goederenverzekering, glasverzekering, een computer- en elektronicaverzekering, een bedrijfsschadeverzekering, een milieuschadeverzekering, een geldverzekering of een aansprakelijkheids verzekering voor bedrijven (AVB).

Er zijn natuurlijk nog veel meer bedrijfsverzekeringen waar we advies over kunnen geven. Wij gaan graag samen met jou in gesprek om uit te zoeken hoe jouw bedrijf het beste verzekerd is!

Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Hoe kan ik mijn inkomen zeker stellen?

Wat gebeurt er als ik arbeidsongeschikt raak? Hoe zorg ik dan voor een goede oudedagsvoorziening? Dit zijn situaties waar je misschien liever niet aan denkt. Natuurlijk wil jij als ondernemer dat je inkomen en pensioen goed zijn geregeld. Wij helpen je graag bij het treffen van een goede pensioenvoorziening. Ondernemers hebben geen recht op een uitkering, maar moeten het doen met de bijstand. Het is verstandig om je te verzekeren tegen de financiële gevolgen wanneer je arbeidsongeschikt mocht raken. De arbeidsongeschikheidsverzekering biedt niet alleen financiële bescherming. Ook kunnen zij helpen met een zo snel mogelijke terugkeer in het bedrijf.

Het is van groot belang om voorzorgsmaatregelen te treffen voor jouw persoonlijke financële situatie en voor het veilig stellen van de voortzetting van jouw bedrijf. Wij gaan graag met jou in gesprek om samen te zorgen voor een goede en veilige financiële situatie.